De voordeligste rijschool van Gouda en omgeving. Super hoge slagingspercentage! Bekijk CBR slagingspercentage

Auto tussentijdse-toets

Een tussentijdse toets maakt de kans om te slagen groter.

Een tussentijdse toets is een proefexamen. Je doet de tussentijdse toets bij een examenlocatie van het CBR. Een tussentijdse toets voor het autorijbewijs duurt 55 minuten. Dat is net zoals bij het gewone rijexamen. Zo ervaar je hoe het echte rijexamen voor de auto gaat. En je went alvast aan de examensituatie. Dat voelt namelijk toch iets anders dan je rijlessen.




Hoe gaat een tussentijdse toets?

Een CBR-examinator neemt de tussentijdse toets af; je instructeur rijdt mee (*). Na afloop krijg je een advies van de examinator. Je weet dan waar je nog aan moet werken om te slagen. Hierover ontvang je ook nog een e-mail. Samen met je instructeur kun je daarna gericht aan de slag om de slagingskans bij het échte rijexamen te verhogen!

Een tussentijdse toets voor je rijexamen werkt heel goed. Examenkandidaten die eerst een tussentijdse toets hebben gedaan, hebben meer kans van slagen op het rijexamen. Het slagingspercentage ligt na een tussentijdse toets rond 57%. Bij de kandidaten die zonder tussentijdse toets het eerste rijexamen doen ligt dit een stuk lager, namelijk rond de 43%.

🥰

Super voordelig

Voordeligste van Gouda en omgeving!
🚘

Direct starten

Vandaag aanmelden, morgen al rijden.
🥳

Hoge slagingspercentage

90% van onze leerlingen slaagt in 1x!

Probeer een gratis proefles 🎁

Gratis proefles van 60 minuten.
Je gratis proefles is een volwaardige rijles van 1 uur. Die is geheel gratis!

Geen les te veel
Bij een proefles bekijkt de instructeur jouw rijvaardigheid en aanleg. Daarna krijg je een volwaardige evaluatie zodat jij direct weet waar je aan toe bent. Heb je eerder les gehad? Dan gaan wij verder waar je gebleven bent.

Geen verplichtingen
Na de gratis proefles bepaal je zelf of je een rijlespakket afneemt. Je hoeft dus niet door te gaan na een proefles.



Rijschool Simia - Rijschool in Gouda en Boskoop omgeving