De voordeligste rijschool van Gouda en omgeving. Super hoge slagingspercentage! Bekijk CBR slagingspercentage

Onze trots

Al meer dan 152 geslaagden gingen je voor 🎓

Schrijf een review
Altijd geslaagd Senna Rijschool Simia
Senna uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Zeer goede begeleiding en in 1x geslaagd!!!"
Altijd geslaagd Guus Rijschool Simia
Guus uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
""
Altijd geslaagd Rieneke Rijschool Simia
Rieneke uit Stolwijk
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Samen met Simia heb ik heel wat uren in de mooie Volkswagen gereden! Door coronatijd en herexamens heb ik er langer over gedaan, maar Simia bleef geduldig en gaf altijd doorzettingsvermogen. :) Simia is duidelijk in uitleg, geeft duidelijk aan wat je fout doet, legt dit rustig uit, komt er op terug en geeft complimenten als je dit verbeterd. Met Simia kan je leuke gesprekken voeren maar ook echt lachen! Ik heb een leuke en fijne tijd gehad en ga dit zeker missen! Als je kiest voor Rijschool Simia, zit je altijd goed!"
Altijd geslaagd Danika Rijschool Simia
Danika uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Ik ben super blij met mijn keuze voor deze rijschool. Je leert goed en nauwkeurig autorijden en ondertussen kan je enorm veel lachen! Simia is erg flexibel en kan erg fijn lesgeven :)."
Altijd geslaagd Maryam Rijschool Simia
Maryam uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Simia was een goede rij instructeur. Hij gaf duidelijke feedback en liet mij op mijn eigen tempo leren auto rijden. Daarmee sloot hij aan bij mijn behoeften en vond ik het een heel prettige ervaring. Ik zou Simia 100% aanbevelen. "
Altijd geslaagd Romy Rijschool Simia
Romy uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Perfecte rijschool! Denkt met je mee en is heel duidelijk. Prijs kwaliteit is een 10 !! In 1 keer geslaagd"
Altijd geslaagd Alex Rijschool Simia
Alex uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Lessen van hoge kwaliteit. geeft constructieve feedback en duidelijke uitleg, er is een goede balans tussen een serieuze les en gezelligheid. Zeker een aanrader! "
Altijd geslaagd Liz Rijschool Simia
Liz uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Ik raad Rijschool Simia zeker aan! Door de duidelijke feedback tijdens de rijlessen wist ik waar mijn verbeterpunten lagen en kon ik dit direct toepassen. Hij laat je ook zelf nadenken als dingen niet helemaal goed gaan om er zelf achter te komen waar je verbeterpunten liggen en zelfstandig te kunnen rijden. Hierdoor in 1x geslaagd. Super bedankt!"
Altijd geslaagd Sami Rijschool Simia
Sami uit Moordrecht
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Ik ben zeer tevreden over rijschool Simia. Zeker en aanrader! Hele goede begeleiding tot aan het laatst moment."
Altijd geslaagd Thaym Rijschool Simia
Thaym uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Een hele goeie rijschool heeft heel veel geduld En ik ben in 1x geslaagd met dank aan hem "
Altijd geslaagd Tarik Rijschool Simia
Tarik uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Zeker een aanrader! Professionele instructeur. Altijd goeie feedback waar je daadwerkelijk iets aan hebt. Altijd een goeie sfeer tijdens de lessen. Zoek je een goeie rij-instructeur ben je hier bij het juiste adres! "
Altijd geslaagd Tamara Rijschool Simia
Tamara uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
" Ik ben super dankbaar voor de leerzame lessen, er was altijd ruimte om dingen te vragen of te oefenen. Doordat er goed herhaalt werd wat je nog niet voldoende beheerst leer er ook goed van. Hicham is erg geduldig dat stelt je goed op je gemak en zo les je met een fijn gevoel in de auto! "
Altijd geslaagd Ciaran Rijschool Simia
Ciaran uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
""
Altijd geslaagd Amine Rijschool Simia
Amine uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
""
Altijd geslaagd Joep Rijschool Simia
Joep uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Ik had veel moeite met het rijden onder de knie krijgen en was behoorlijk eigenwijs maar Simia heeft mij er met veel geduld door heen gekregen. Naast de goeie lessen is het ook fijn dat Simia altijd heel makkelijk is in het contact, meestal reageert hij heel snel en kan je makkelijk nog een extra les inplannen, een les verplaatsen of afzegen. "
Altijd geslaagd Ruben Rijschool Simia
Ruben uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Rijschool Simia is een goede rijschool waarbij je op een duidelijke manier gewezen wordt op je fouten en daar aan moet werken tot je verbetering laat zien. Voor mij was dit een goede manier. Ik had het nodig en je wordt echt klaar gestoomd voor het examen. Zeker een goede rijschool!!"
Altijd geslaagd Suzanne Rijschool Simia
Suzanne uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
""
Altijd geslaagd Joeke Rijschool Simia
Joeke uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Rijschool simia is een aanrader! Altijd leerzame lessen lessen met goede feedback én nog gezellig ook!"
Altijd geslaagd Bilal Rijschool Simia
Bilal uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Bedankt voor alles, altijd fijne lessen gehad. Jou rust gaf mijn rust en zelfvertrouwen. Zeker een aanrader voor iedereen."
Altijd geslaagd Chris Rijschool Simia
Chris uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Voor iedereen die opzoek is naar een rijschool met persoonlijke begeleiding en een enthousiaste instructeur ben je bij Simia aan het juiste adres. Bedankt!"
Altijd geslaagd Hind Rijschool Simia
Hind uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Een top rijschool. Zeker aan te raden als je een professionele en van hoge kwaliteiten lessen wilt volgen. Daarnaast is er een leuke sfeer die er voor zorgt dat je je op je gemak voelt. Dankjewel Simia"
Altijd geslaagd Dylan Rijschool Simia
Dylan uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Top rijschool! Rijschool Simia is zeker een aanrader. Laat je goed weten waar je op moet letten en wat je moet verbeteren. Door de leerzame lessen ben ik in 1x geslaagd!"
Altijd geslaagd Daan Rijschool Simia
Daan uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Toprijschool! Simia heeft hartstikke goed door wat je nog beter kan doen en door dat vaak te herhalen zorgt hij ervoor dat je met sprongen vooruit gaat. Daarnaast is er in de auto genoeg ruimte voor gezelligheid. Omdat hij de rijschool in z'n eentje runt, raak je snel gewend aan de manier van lesgeven, en is hij heel flexibel qua lestijden."
Altijd geslaagd Floris Rijschool Simia
Floris uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
""
Altijd geslaagd Anne Rijschool Simia
Anne uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Rijles nemen bij Simia vind ik echt aan te raden. Simia geeft constant heel bruikbare feedback, en hoewel ik daar best aan moest wennen in het begin, was het precies wat ik nodig had. Die kritische blik had overigens helemaal geen negatief effect op de sfeer in de auto: het was echt gezellig en een flinke dosis humor zat er zeker in! Simia is heel goed in zijn vak, waardoor hij altijd precies door had wat er aan de hand was (zelfs als ik zelf helemaal niet begreep wat ik aan het doen was). Door zijn enorm leerzame lessen ben ik in 1 keer geslaagd en ga ik nu met vertrouwen de weg op. "
Altijd geslaagd Pieter Rijschool Simia
Pieter uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Goede rijschool! Simia is erg oplettend tijdens de les en geeft tijdens het rijden altijd duidelijke aanwijzingen en uitleg. Eind van de les worden aandachtspunten altijd besproken en geeft de instructeur tips om dit de volgende keer beter te doen. Ook heeft Simia een goede balans gevonden tussen gezelligheid en serieuze zaken, waardoor de les nooit saai is. Tenslotte is Simia erg flexibel en kan een les altijd makkelijk verzet worden wanneer de ingeplande les even niet uitkomt."
Altijd geslaagd Mijke Rijschool Simia
Mijke uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Hele fijne rijschool! Altijd gezellig, maar er wordt ook gezorgd dat je helemaal klaar bent gestoomd voor je examen."
Altijd geslaagd Ilona Rijschool Simia
Ilona uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Simia is een perfectionistische rij-instructeur die je zal blijven wijzen op je fouten totdat je het goed doet. Gelukkig is er ook altijd ruimte voor gezelligheid en krijg je af en toe zelfs een kopje koffie. Hij vindt het geen probleem om iets herhaaldelijk uit te leggen en vraagt na de les altijd of je nog vragen hebt. Ook is Simia goed bereikbaar en flexibel als je een les wilt verzetten. Hij komt wel altijd een paar minuten te laat, waardoor de les zelf ook ietsje uitloopt, maar dat vond ik nooit zo'n probleem. "
Altijd geslaagd Ajoub Rijschool Simia
Ajoub uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Perfecte rijschool, streng waar het moet, gezellig is het altijd waar het kan. Geen enkel slechte ervaring ervaren tijdens het proces van opleiden. Heeft alle tijd voor je en denkt altijd mee. Super duidelijk in zijn uitleg, kortom een uitstekende rijschool voor iedereen! Ik wens iedereen veel plezier en succes bij Simia! Met vriendelijke groet, Oud leerling Ayoub."
Altijd geslaagd Odessa Rijschool Simia
Odessa uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Hicham is een topper. Het waren leerzame, maar tegelijkertijd ook gezellige lessen. Een goede balans. Hij is duidelijk, heeft veel geduld, en noemt zowel de verbeterpunten als de dingen die goed gaan. Zo weet je precies waar je staat. Hij geeft de lessen met humor waardoor je je al snel op je gemak voelt. Door de eerlijke feedback en goede lessen, ga ik nu vertrouwd de weg op. Ik ben super blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald, maar ik ga de leuke lessen wel missen. Ik raad Rijschool Simia iedereen aan! Bedankt voor alles, Hicham!"
Altijd geslaagd Massine Rijschool Simia
Massine uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Super rijschool, Simia is zeker een aanrader. Er wordt goed lesgegeven en je krijgt feedback waar je echt wat aan hebt en hij blijft je aanwijzen op je fouten tot je het goed doet.Hij weet wat je nodig hebt en is daar heel direct in, wat ervoor zorgt dat je leert van je fouten en zo leer je sneller, beter en natuurlijk veiliger rijden.Naast dat de lessen heel goed zijn is hij ook heel geduldig en is het ook heel gezellig in de auto, Ik zou zonder twijfel daar zo weer kunnen lessen!"
Altijd geslaagd Jacomine Rijschool Simia
Jacomine uit Stolwijk
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Vanaf begin af aan had ik altijd zin om te lessen. Het ware leerzame, gezellige, leuke lessen. Simia gaf eerlijk maar ook op een postitieve manier feedback, en wist precies waar er aan gewerkt moest worden! Het was fijn dat je elke les opgehaald kon worden waar je ook wilde! Ben je op zoek naar een leuke en goede rijschool? Dan ben je bij Simia bij het goede adres!"
Altijd geslaagd Eva Rijschool Simia
Eva uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
""
Altijd geslaagd Jelmer Rijschool Simia
Jelmer uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Top rijschool! Altijd gezellig met Simia in de auto. Hij weet goed te vertellen wat je nog moet verbeteren en geeft dit ook duidelijk aan. Hij zorgt er hiermee voor dat je klaargestoomd bent voor je examen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in 1 keer ben geslaagd. Ik raad Rijschool Simia dan ook aan iedereen aan."
Altijd geslaagd Delila Rijschool Simia
Delila uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Top rijschool, en een hele goede instructeur! Ik ben zelf geslaagd in 20 lessen, er word geluisterd naar wat je zelf ook vind. Hij is serieus bezig met zijn lessen. Als je ook in 1x wil slagen zou ik zeker bij Simia gaan lessen! "
Altijd geslaagd Berkan Rijschool Simia
Berkan uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Een leerzame rijschool. Zijn ietwat strenge aanpak is juist precies wat ik nodig had om te kunnen slagen. Heel erg bedankt Hicham!"
Altijd geslaagd Gerwin Rijschool Simia
Gerwin uit Bergambacht
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Erg goede rijschool! Leuke, gezellige en goede lessen gehad en ook gelachen met elkaar. Hij weet wat je nodig hebt om te slagen en dat op een leuke manier. Ik beveel deze rijschool aan iedereen aan!"
Altijd geslaagd Lotte Rijschool Simia
Lotte uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Rijschool Simia is zeker een aanrader! Hij geeft duidelijke instructies en heeft veel geduld. Nogmaals heel erg bedankt voor alle leerzame lessen! :)"
Altijd geslaagd Melissa Rijschool Simia
Melissa uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Bedankt Simia voor alle leuke en leerzame lessen, maar vooral het geduld dat je met me had. Kritische opmerkingen worden afgewisseld met grapjes, waardoor je scherp blijft maar er toch een fijne sfeer in de auto hangt. Rijschool Simia is zeker een aanrader! Oh, en ik zal je vergeven voor alle keren dat je me Mandy hebt genoemd ;)"
Altijd geslaagd Roy Rijschool Simia
Roy uit Boskoop
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Fijne rijschool! Hicham helpt je het maximale uit je rijlessen te halen en geeft je eerlijke en oprechte feedback. Dankzij de lessen in 1x geslaagd, bedankt Simia!"
Altijd geslaagd Noy Rijschool Simia
Noy uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Ik zou rijschool Simia zeker aanraden! Hicham kan af en toe erg streng zijn, maar dat was precies wat ik nodig had om mijn rijbewijs in 1x te halen. Verder kon hij goed aanvoelen wanneer het mij te veel werd en ik extra hulp nodig had en wanneer hij de situatie gewoon op zijn beloop moest laten. Hij is erg flexibel en meedenkend. Bedankt Simia, voor de ontzettend gezellige en leerzame lessen!"
Altijd geslaagd Chris Rijschool Simia
Chris uit Haastrecht
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Rijschool Simia is een echte aanrader. Er wordt goed lesgegeven en je krijgt feedback waar je echt van leert. Hij weet wat je nodig hebt en is daar heel direct in, wat ervoor zorgt dat je leert van je fouten en je sneller leert rijden. Naast dat de lessen heel goed zijn is het ook gezellig in de auto, dit alles zorgt ervoor dat ik rijschool Simia aan iedereen kan aanraden!"
Altijd geslaagd Bas Rijschool Simia
Bas uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Simia heeft mij goed begeleid tijdens mijn rijlessen. Als je iets fout deed zei hij altijd hoe je het de volgende keer kan voorkomen. Hij is soms een beetje streng, maar dat is juist goed, omdat je van die momenten leert. Hij is een goede instructeur die je altijd wilt helpen je rijvaardigheden te verbeteren."
Altijd geslaagd Annefleur Rijschool Simia
Annefleur uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
""
Altijd geslaagd Rick Rijschool Simia
Rick uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
""
Altijd geslaagd Jodi Rijschool Simia
Jodi uit Moordrecht
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Echt een goede en prettige rijschool. Simia was altijd geduldig, gaf goede feedback en was altijd accuraat. Ik verbaasde me ook altijd over hoe goed hij is in wat hij doet. Simia paste zijn manier van lesgeven goed op me aan en ik merkte dat hij dat ook altijd goed deed bij al zijn andere cliënten. Ik heb veel te danken aan zijn lessen, omdat ik daardoor goed klaargestoomd ben om veilig en zelfstandig de weg op te gaan. Simia, bedankt!"
Altijd geslaagd Soufiane Rijschool Simia
Soufiane uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Deze rijschool is echt een aanrader! Leuke en vooral leerzame lessen van een topinstructeur :) Als je wilt bijdragen aan een hoog slagingspercentage, dan moet je gaan lessen bij Rijschool Simia !"
Altijd geslaagd Dirk Rijschool Simia
Dirk uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Tóprijschool. Hicham geeft duidelijke uitleg en leert je stap voor stap zo goed mogelijk autorijden. Vaak genoeg dat hij je op je plaats zet als je iets stoms doet, maar dat zorgde er juist voor dat ik in één keer ben geslaagd. Ik zou deze rijschool voor iedereen aanraden!"
Altijd geslaagd Oskar Rijschool Simia
Oskar uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Ervaren instructeur die goed en duidelijk alles uit kan leggen. Hij weet precies wat je nodig hebt om juist te kunnen rijden. Kan soms streng overkomen, maar dat hielp mij wel om gefocust te blijven en dat was wel wat ik nodig had. Deze rijschool is zeker een aanrader!"
Altijd geslaagd Julius Rijschool Simia
Julius uit Boskoop
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Erg fijne rijschool. Hij vraagt naar je mening, weet precies wat je beter kan en wat je nodig hebt! "
Altijd geslaagd Thijs Rijschool Simia
Thijs uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Hicham is een goede instructeur die precies weet wat je nodig hebt. Hij heeft me vaak genoeg op mijn plaats gezet en was soms erg streng, dit was ook precies wat ik nodig had. Achterin bij andere leerlingen was hij juist zachtaardig. Hij weet precies wat je nodig hebt. Het is een toprijschool en ik ben geen enkele keer met tegenzin in de auto gestapt. Ook heeft het veel voordelen dat Hicham alles in zijn eentje doet, je kan hem altijd appen als er iets aan de hand is en het is nooit een probleem. Ik zou rijschool Simia aan iedereen aanraden!"
Altijd geslaagd Bart Rijschool Simia
Bart uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Goede en duidelijke instructies die gegeven worden door een instructeur met expertise. doordat er gezegd wordt waar het op staat heb ik gelukkig mijn rijbewijs in een keer gehaald. Ik heb ook zeker met veel plezier de rijlessen gevolgd. Bedankt Simia! "
Altijd geslaagd Kris Rijschool Simia
Kris uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Ik zou je omschrijven als een betrokken instructeur met humor. Je bent lekker direct, waardoor je als leerling precies weet waar je aantoe bent. Daarnaast kan je goed omgaan met feedback en je daarop aanpassen. Ondanks dat ik het niet had verwacht, is het me met jouw hulp toch gelukt om in 1 keer te slagen!"
Altijd geslaagd Rens Rijschool Simia
Rens uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Bedankt voor de leerzame lessen Simia. Bij deze rijschool krijg je de realistische feedback op hoe je rijd en wat je moet doen om dit te verbeteren. Het kan soms streng over komen maar het is goed bedoeld en effectief. Bij Simia weet je altijd hoe je er voor staat. Bedankt voor alles Simia en ik weet zeker dat je nog vele veilige weggebruikers zult helpen vormen "
Altijd geslaagd Quinten Rijschool Simia
Quinten uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Hele goede instructeur die veel tijd en energie in me heeft gestoken. In zeer korte tijd mijn rijstijl aangepast voor het examen en hoe koppig en eigenwijs ik ook was hij bleef me motiveren en feesback geven. En uiteindelijk heeft het ervoor gezorgd dat ik mijn rijbewijs in een keer bij Rijschool Simia heb gehaald. Zeker een aanrader ! 5 Sterren voor deze rijschool. "
Altijd geslaagd Lisanne Rijschool Simia
Lisanne uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Super bedankt voor je goede lessen! Eerlijke, directe en duidelijke feedback op mijn rijstijl zorgde dat ik wist waar ik stond. Je gaf goede tips en dacht mee. Ookal was het niet altijd makkelijk, je trok me erdoor. Het vertrouwen in mij heeft er oa voor gezorgd dat ik het haalde. En dat met alle spanning van tevoren. Dankjewel!"
Altijd geslaagd Lotte Rijschool Simia
Lotte uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Een ervaren, geduldige en vriendelijke instructeur. Toen ik begon leek het echt onmogelijk, maar dankzij rijschool Simia is het toch gelukt! Tijdens het rijden kon ik af en toe behoorlijk domme dingen doen, maar gelukkig reageerde de instructeur altijd goed en op tijd. Heel erg bedankt voor de lessen en het geduld! "
Altijd geslaagd Earryt Rijschool Simia
Earryt uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Een goede rijschool met een instructeur die verteld hoe het is. Hij kan soms wat streng over komen maar heeft er veel voor over om te zorgen dat jij goed het examen in gaat. Hierdoor heb ik in één keer mijn examen kunnen halen. Rijschool Simia bedankt!"
Altijd geslaagd Max Rijschool Simia
Max uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Goeie en zeker duidelijke lessen. Soms wat direct maar wel goed, je weet duidelijk hoe je er voor staat en waar je nog aandacht aan moet besteden. Ook zeker een leuke auto."
Altijd geslaagd Floris Rijschool Simia
Floris uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"een instructeur die in sommige gevallen heel direct is. heel duidelijk in hoe het werkt en je daardoor goed voorbereid op het examen. hij weet waar hij over praat. ik ben in 2 X geslaagd en wil hem daarvoor bedanken."
Altijd geslaagd Arjuna Rijschool Simia
Arjuna uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Een instructeur die naar mijn mening erg streng kan zijn, maar wel alles geeft voor zijn leerlingen. Wij hebben regelmatig discussies gehad waar wij niet uitkwamen, maar na de les dacht ik altijd: hij bedoelt het goed. En het is goed gekomen.. in 1x geslaagd. Hartstikke bedankt!"
Altijd geslaagd Jonathan Rijschool Simia
Jonathan uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Door de duidelijke lessen en geduld van de instructeur wist ik wat ik van het examen kon verwachten. Hij zag duidelijk mijn zwakke punten en heeft het telkens met mij herhaald tot dat het goed ging. De kwaliteit van zijn lessen hebben er dus voor gezorgd dat ik in 1x geslaagd ben."
Altijd geslaagd Mark Rijschool Simia
Mark uit Bodegraven
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Heel erg bedankt voor alle lessen die ik van je heb gehad. Je kunt soms wel een beetje streng zijn, maar daardoor heb ik wel veel geleerd en (ondanks mijn verwachting) ben ik toch in 2x geslaagd."
Altijd geslaagd Norine Rijschool Simia
Norine uit Bodegraven
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Simia, Bedankt voor de leerzame lessen! En het geduld dat je met me had. Je hebt me goed voorbereid op het examen, wat uiteindelijk tot een mooi resultaat heeft geleid. Jouw clubje zou zeggen geen woorden maar daden"
Altijd geslaagd Tom Rijschool Simia
Tom uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
""
Altijd geslaagd Jorieke Rijschool Simia
Jorieke uit Bodegraven
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Dankzij de leerzame lessen en een geduldige en duidelijke instructeur ben ik in één keer geslaagd. Heel erg bedankt voor alle lessen en de goede tips!"
Altijd geslaagd Thijmen Rijschool Simia
Thijmen uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Door het constant gewezen worden op je zwakke punten lukte het mij om deze te verbeteren. Dat in combinatie met duidelijke instructie en een gezellige, geduldige rijinstructeur heeft mij in 1 keer laten slagen. Dankjewel"
Altijd geslaagd Veerle Rijschool Simia
Veerle uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
""
Altijd geslaagd Dounia Rijschool Simia
Dounia uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Een super instructeur met zeeën van geduld! Hicham maakt met alle liefde tijd voor zijn leerlingen. Dankzij zijn kritische én positieve blik ben ik in één keer geslaagd! Duizend maal bedankt!"
Altijd geslaagd Jur Rijschool Simia
Jur uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Hicham bedankt voor uitleg en het geduld! Je ziet iemands mindere punten en dat pak je goed aan, met als gevolg het pasje. Bedankt!"
Altijd geslaagd Ruth Rijschool Simia
Ruth uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"In één keer geslaagd dankzij de duidelijke en gezellige lessen! Bedankt hiervoor! Zeker een aanrader!"
Altijd geslaagd Owen Rijschool Simia
Owen uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Dankzij de goed gestructureerde lessen en een geduldige instructeur heb ik mijn rijbewijs gehaald. Bedankt Simia!!"
Altijd geslaagd Rachel Rijschool Simia
Rachel uit Bodegraven
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Dankzij de leerzame lessen van SImia ben ik in 1 keer geslaagd! Hartelijk bedankt voor al het geduld en support ! Simia geeft duidelijke instructies en bereid je erg goed voor op het examen!"
Altijd geslaagd Sjanne Rijschool Simia
Sjanne uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Dankzij rijschool Simia heb ik mijn rijbewijs kunnen halen! Simia is rustig, geduldig en duidelijk en geeft tips om het rijden te verbeteren. Heel erg bedankt voor alle lessen!"
Altijd geslaagd Nienke Rijschool Simia
Nienke uit Bodegraven
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
" Door alle goede lessen ben ik vandaag in 1x geslaagd! Ik heb bij rijschool simia veel geleerd , hij kan soms streng zijn maar dit was uiteindelijk voor het goede doel. Bedankt voor alle lessen en het geduld! "
Altijd geslaagd Arti Rijschool Simia
Arti uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Vandaag in 1x geslaagd dankzij Simia. Ik heb hele fijne lessen gehad en vooral duidelijke uitleg. Ik zal de rijschool zeker aanraden. Heel erg bedankt!"
Altijd geslaagd Julian Rijschool Simia
Julian uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Afgelopen week heb ik dankzij rijschool Simia mijn rijbewijs gehaald. Bij rijschool Simia kan je rijlessen verwachten van hoge kwaliteit. Van Hicham kan je gezellige lessen verwachten maar hij zal je ook , wanneer nodig, aanspreken op wat je verkeerd doet. Verder leer je niet alleen hoe je hoort auto te rijden , maar ook waarom het noodzakelijk is om bepaalde handelingen te doen( ja na 30 keer kijk ook ik in mijn dodehoek) , hierdoor ga ik nu met al het vertrouwen zelfstandig de weg op. Ik zou iedereen Rijschool Simia aanbevelen."
Altijd geslaagd Suzanne Rijschool Simia
Suzanne uit Waddinxveen
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Geslaagd! Met dank aan de tips en het geduld rij ik voortaan met een stemmetje in mijn hoofd die mij veilig door het land laat cruisen. Aanwijzingen waar nodig en af en toe een klopje op de schouder. Bedankt!"
Altijd geslaagd Martine Rijschool Simia
Martine uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Super bedankt voor alles! Ik vond het altijd heel gezellig om te lessen. Je bent duidelijk en zegt gelijk als je iets niet goed doet. Zeker bij Simia gaan lessen als ik jullie was! Hij is meestal wat laat maar daar wen je aan;) en tegen een grapje moet je ook wel kunnen! Succes! "
Altijd geslaagd Siham Rijschool Simia
Siham uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Super fijne rijschool. Ik heb de lessen als heel leerzaam en gezellig ervaren. Je hebt super veel geduld en geeft goede feedback waar je echt veel aan hebt. Hierdoor ben ik in 1 keer geslaagd! Nogmaals heel erg bedankt voor alles!"
Altijd geslaagd Lisanne Rijschool Simia
Lisanne uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Door al het geduld, de humor, de goede tips, de duidelijkheid en flexibiliteit... in 1 keer geslaagd! Mijn complimenten voor Rijschool Simia! (Als je een beetje tegen een grapje kunt,) zeker een aanrader! Nogmaals bedankt voor alles! "
Altijd geslaagd Coralie Rijschool Simia
Coralie uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Super veel geleerd bij rijschool Simia. Ik was niet altijd de makkelijkste, maar door al het geduld mocht ik toch in 1x slagen. In 1 woord top!"
Altijd geslaagd Mandy Rijschool Simia
Mandy uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Bedankt bedankt bedankt bedankt voor alles! Het geduld, de grapjes, de kalmte, perfect voor een stresskip/perfectionist zoals ik. Samen met de goede tips, goede uitleg en de fijne lessen heeft dit er dan ook voor gezorgd dat ook ik in één keer geslaagd ben. Rijschool Simia raad ik iedereen aan!"
Altijd geslaagd Maria Rijschool Simia
Maria uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Ik kijk terug op een leerzame maar gezellige periode bij rijschool Simia. De begeleiding was heel persoonlijk, altijd tips over hoe het net nog een beetje beter kon maar vooral het geduld waarmee mij het rijden bij is gebracht was ontzettend fijn. Heel erg bedankt! "
Altijd geslaagd Senna Rijschool Simia
Senna uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
""
Altijd geslaagd Hessel Rijschool Simia
Hessel uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Dikke bak, uitlopende lestijden en een beer naast je die de hele les op je let, zo zou ik rijschool simia beschrijven. Hicham is een rustige instructeur die graag wil dat je in 1 keer slaagt en dat lukt hem vaak ook. Goede tips, misschien soms iets te specifiek. Tip voor mensen die overwegen bij rijschool simia te lessen: discussies win je niet dus begin ze ook niet."
Altijd geslaagd Sivan Rijschool Simia
Sivan uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"In een keer voor mijn examen geslaagd met dank aan Hicham! Vanaf de eerste les wordt gestreefd naar het hoge niveau dat ook tijdens het rijexamen van je verwacht wordt. Ook zal ik de gezelligheid tijdens de rijlessen missen."
Altijd geslaagd Vincent Rijschool Simia
Vincent uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
""
Altijd geslaagd Anoek Rijschool Simia
Anoek uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs, hele leuke en leerzame lessen gehad. Hicham heeft veel geduld en legt alles goed en duidelijk uit. Bedankt rijschool Simia!"
Altijd geslaagd Selina Rijschool Simia
Selina uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Goed voorbereid ben ik het rijexamen ingegaan, en ja hoor, ik ben in 1 keer geslaagd. Simia heeft ervoor gezorgd dat ik met vertrouwen en zelfverzekerdheid als een goede autobestuurder de weg op ga. Bedankt rijschool Simia!"
Altijd geslaagd Leon Rijschool Simia
Leon uit Dordrecht
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Afgelopen donderdagmiddag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Met name te danken aan Hicham! Deze afgelopen maanden had hij mij klaar gestoomd voor het afrijden. Hicham is iemand die naast je zit met veel geduld en advies op maat. Ondanks zijn grote postuur (een wonder dat hij in de auto past *ahah*) is hij erg gezellig, begripvol en stuurt je bij indien dat nodig is. Wees vooral niet bang om vragen aan hem te stellen, hij neemt de tijd voor je. Belangrijke punten: blijf kalm, neem je tijd, wees bewust van je omgeving, maar heb vooral plezier in het rijden! Hicham bedankt voor de goede support en vertrouwen. Succes met nog meer kilometers maken op de weg met je leerlingen!"
Altijd geslaagd Tessa Rijschool Simia
Tessa uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijexamen, mede dankzij de duidelijke en leerzame lessen. Hicham heeft veel geduld, weet waar hij over praat en is flexibel bij het inplannen. Ik heb bij Rijschool Simia met veel plezier gelest en zal het zeker aanraden. "
Altijd geslaagd Justin Rijschool Simia
Justin uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
""
Altijd geslaagd Benjamin Rijschool Simia
Benjamin uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Goede lessen gehad, altijd gezellig geweest en het was een leuke periode. Fijne man om mee te praten en les van te krijgen. Hij weet wat je nodig hebt!"
Altijd geslaagd Manon Rijschool Simia
Manon uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"In twee keer geslaagd dankzij super fijne lessen! Duidelijke uitleg en veel geduld met me gehad! Zeker weten een aanrader! "
Altijd geslaagd Jonathan Rijschool Simia
Jonathan uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Hele goede lessen gehad. Hij wist altijd te vertellen wat beter kon. Altijd een gezellige man naast je waarmee je goed kon lachen. Aanrader!!"
Altijd geslaagd Mike Rijschool Simia
Mike uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Zeer goede rijschool"
Altijd geslaagd Marlieke Rijschool Simia
Marlieke uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Rijschool Simia is een goede rijschool met een goede instructeur. De begeleiding was erg leerzaam en persoonlijk. Bedankt voor alle lessen!"
Altijd geslaagd Vincent Rijschool Simia
Vincent uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Ik ben in twee keer geslaagd en ik ben er trots op dat ik dat bij rijschool Simia heb mogen doen. Er is mij goede begeleiding aangeboden op weg naar het rijexamen, helaas was ik niet de eerste keer geslaagd maar daarna was het gelijk de draad oppakken en er samen weer volop voor gaan. En nu ben ik een trotse eigenaar van een prachtig rijbewijs dankzij de beste lessen en een zeer goede instructeur bij rijschool Simia!"
Altijd geslaagd Donna Rijschool Simia
Donna uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"In 1 keer geslaagd dankzij de leerzame en duidelijke lessen!! Bedankt hiervoor, zeker een aanrader!!"
Altijd geslaagd Johnny Rijschool Simia
Johnny uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Gouda"
Altijd geslaagd Lisa Rijschool Simia
Lisa uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"In een keer geslaagd voor mijn rijexamen, helaas nog een tijdje rijden met een ouder ernaast maar super blij. Erg fijn om te rijden bij iemand die met je mee denkt. Flexibel met lestijden, ook met last-minute wijzigingen, erg fijn met het chaotische leven van mij. Respect voor hoeveel geduld je met mij gehad hebt, want ik weet dat ik erg eigenwijs ben! Goede rijschool zeker aan te raden. kan niet wachten tot mijn rijbewijs binnen is!"
Altijd geslaagd Guus Rijschool Simia
Guus uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Super toffe rijschool. Duidelijke uitleg en het uiterste vermogen kalm te blijven zelfs als je er echt een potje van weet te maken. Ga zo door!"
Altijd geslaagd Timon Rijschool Simia
Timon uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"In 1 keer geslaagd dankzij Simia! Lessen waren goed gestructureerd en er werd genoeg tijd besteed aan mijn verbeterpunten in plaats van het herhalen van dingen die ik al kon. Aanrader! "
Altijd geslaagd Jaap Rijschool Simia
Jaap uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Gouda"
Altijd geslaagd Naji Rijschool Simia
Naji uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Dankzij Hicham in 1 keer geslaagd! een zeer vriendelijke en erg geduldige rij instructeur, hij geeft in zijn lessen duidelijk uitleg. Heel erg bedankt! "
Altijd geslaagd Lizzy Rijschool Simia
Lizzy uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Ik ben in 1 keer geslaagd dankzij Rijschool Simia! Bedankt voor alle gezellige en leerzame rijlessen. Een echte aanrader! "
Altijd geslaagd Eve Rijschool Simia
Eve uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Gouda"
Altijd geslaagd Frederiek Rijschool Simia
Frederiek uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"In 1x geslaagd dankzij rijschool Simia. Leerzame en gezellige lessen met een instructeur de de tijd voor je neemt en bereid is om z'n vrije zondag aan je op te offeren als dat nodig is. Hicham je bent een topper!"
Altijd geslaagd Mirthe Rijschool Simia
Mirthe uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"In 1 keer geslaagd dankzij rijschool Simia! Goede en leerzame lessen gehad met duidelijke uitleg. Bedankt voor alles!"
Altijd geslaagd Chiara Rijschool Simia
Chiara uit Gouda
⭐⭐⭐ (3/5)
"Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs, vooral door de leerzame en goede lessen! Een goede instructeur waar je met duidelijke uitleg goed en veilig leert rijden!"
Altijd geslaagd Sonja Rijschool Simia
Sonja uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Hele gezellige en leerzame rijlessen gehad! Vriendelijke en gezellige instructeur met veel geduld. Nogmaals bedankt voor alles. "
Altijd geslaagd Remon Rijschool Simia
Remon uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Gouda"
Altijd geslaagd Rania Rijschool Simia
Rania uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Hicham je bent iemand die zich goed weet aan te passen aan zijn leerlingen. Ik heb gemerkt dat je goed stressbestendig bent en daarnaast je leerlingen altijd weet kalm te houden na een gemaakte fout. Kortom je bezit de juiste competenties voor een rij instructeur. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat je een goede instructeur bent die duidelijke uitleg geeft en waarvan je snel kunt leren. Naast een leuke ervaring was het ook zeker een leerzame geweest. Dankzij jou heb ik mijn rijbewijs in 1x kunnen halen en daarom ook zeker 5 sterren waard!!!! Rijschool Simia is zeker de snelste weg naar je rijbewijs ga zo door!!!! "
Altijd geslaagd Simone Rijschool Simia
Simone uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Veel 'Oh Simone...' gehoord maar ik ben in 1 keer geslaagd! Het waren hele leuke en leerzame lessen. Hij neemt de tijd, geeft je een goede uitleg en past zich aan jou aan. Dat vond ik erg fijn. Zeker een aanrader!! "
Altijd geslaagd Charafdin Rijschool Simia
Charafdin uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Ik raad iedereen aan om rijlessen te nemen bij Simia, het is echt een aanrader!! Het zijn voor mij leuke, gezellige maar zeker ook leerzame lessen geweest. ook wordt je goed voorbereid op je examen waardoor je met een goed gevoel de examen in gaat. Je hebt ook erg veel geduld met me gehad, ik weet zeker dat niemand dat geduld zouden hebben gehad. Dankzij jou kan ik nu zeker veilig de weg op. "
Altijd geslaagd Justin Rijschool Simia
Justin uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Vandaag voor de 2e keer afgereden en geslaagd! De eerste lessen zat ik als een vestijfde hark in de auto.Ik was erg bang en onzeker nadat ik een aantal jaren geleden 'zomaar' een examen in werd gegooid die ik vervolgens helemaal verpest had.Ik was overtuigd nooit meer dat rijbewijs te halen.Gelukkig toch een goede rijschool gevonden waarbij de instructeur veel geduld heeft gehad met mij ,duidelijk uitleg gaf en mij goed op mijn gemak wist te stellen. Veel gelachen,soms gehuild en soms paniekerig /onzeker maar uiteindelijk alle tools gekregen om veilig en goed te kunnen rijden. Ik raad Simia zeker weten aan! "
Altijd geslaagd Gerian Rijschool Simia
Gerian uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"gisteren mijn rijbewijs mogen halen en dat dankzij rijschool Simia. De lessen zijn duidelijk en je leert veel. Daarnaast was het gezellig. Maar het belangrijkste is toch wel dat ze me geholpen hebben minder te stressen in het verkeer en ik daardoor steeds meer vertrouwen kreeg. Rijschool Simia is zeker een aanrader. "
Altijd geslaagd Laura Rijschool Simia
Laura uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Onlangs ben ik geslaagd en dat was mij zeker niet gelukt zonder Hicham! Ik kan zijn rijschool iedereen aanraden. Zijn manier van lesgeven is toegespitst op het individu, wat erg prettige lessen opleveren. Alleen al voor zijn geduld wil ik hem 5 sterren geven. Heel erg bedankt voor alle fijne rijlessen! "
Altijd geslaagd Nadja Rijschool Simia
Nadja uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Gisteren in 1 keer geslaagd! Dit was niet mogelijk geweest zonder Hicham, zijn begeleiding en inzet. Ik kan deze rijschool zeker aanraden! "
Altijd geslaagd Louise Rijschool Simia
Louise uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Vanochtend geslaagd voor mijn rijbewijs! Dankzij de goeie,duidelijke uitleg in de lessen. Ook was ik soms erg zenuwachtig of gestrest maar ook daarin werd ik goed geholpen, zodat ik mijn zenuwen de baas kon blijven. Ook bleef de rij instructeur altijd erg geduldig dat is ook erg fijn. Ik heb met veel plezier gereden bij rijschool simia en raad deze rijschool zeker aan. "
Altijd geslaagd Nikki Rijschool Simia
Nikki uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Dinsdag mijn rijbewijs gehaald dankzij rijschool Simia. Fijne instructeur, rustig, geduldig en erg vriendelijk. Bedankt voor de gezellige rijlessen. Rijschool Simia zal ik zeker aanbevelen! "
Altijd geslaagd Tom Rijschool Simia
Tom uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"In een keer geslaagd bij rijschool Simia, door goede begeleiding en met veel plezier is dat gelukt. Vooral omdat het je met rust en duidelijke uitleg wordt geleerd. Zeker een aanrader! "
Altijd geslaagd Jim Rijschool Simia
Jim uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Door de leuke en efficiente lessen ben ik in 2x geslaagd. Ik ging altijd met veel plezier naar rijles "
Altijd geslaagd Martine Rijschool Simia
Martine uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Vandaag in een keer mijn rijbewijs gehaald!! Met dank aan de duidelijke en leerzame lessen. Bedankt! Ik kan rijschool Simia zeker aanbevelen."
Altijd geslaagd Marielle Rijschool Simia
Marielle uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Super rijschool, met hele goede begeleiding! Ik voelde mij al heel snel op mijn gemak door mijn rij instructeur! Geslaagd in 1x nooit gedacht dat mij dat zou lukken dankzij Simia!! Super bedankt voor de goede zorgen, dankzij jullie kan ik nu veilig de weg op. Rijschool Simia is echt een aanrader!! "
Altijd geslaagd Mohammed Rijschool Simia
Mohammed uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Gouda"
Altijd geslaagd Dikra Rijschool Simia
Dikra uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Gouda"
Altijd geslaagd Rajae Rijschool Simia
Rajae uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"hee Hicham, super bedankt voor al je leuke, gezellige maar vooral leerzame rijlessen. Dankzij jou hulp ben ik in 1 keer geslaagd!! Je blijft altijd erg rustig en pakt dingen ook erg professioneel aan. Ik raad rijschool Simia zeker aan, omdat jij iedere persoon op zijn/haar eigen manier goed aan pakt. Bovendien zorg je voor een vertrouwde sfeer tijdens de lessen. Kortom een geweldige rijschool !"
Altijd geslaagd Leander Rijschool Simia
Leander uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"- Persoonlijke aanpak. CHECK! - Geduldige fijne instructeur. CHECK! - Flexibel in te plannen lessen. CHECK! - Mooie (luxe) Audi A3. CHECK! - Voordelige pakketten. CHECK! Alle 'ingrediënten' om snel het rijbewijs te halen, en daarna zelfverzekerd de weg op te kunnen. Daarom voor mij alle reden om Rijschool Simia zeker aan te raden! Ik heb er met veel plezier kunnen lessen. Thanks Hicham! "
Altijd geslaagd Wesley Rijschool Simia
Wesley uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Hicham, bij deze wil je bedanken voor alle lessen die hebben bijgedragen aan het slagen na mijn eerste rij-examen. De lessen waren boeiend, van hoog niveau en wat prettig was, was dat er ook op z’n tijd ruimte was voor een lolletje. Zo bouw je een goeie band op met je leerlingen. Dat heeft er mede voor gezorgd dat ik altijd zin had om weer een uur rijles te nemen. Succes met groeien. Als ik nog potentiële kandidaten weet zal ik ze je direct aanraden. Wesley"
Altijd geslaagd Tom Rijschool Simia
Tom uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Rijschool Simia is een goede rijschool waar kwaliteit op 1 staat. Er wordt tijdens de lessen rekening gehouden met de persoon, zodat je zelf in je eigen tempo kan leren autorijden. Hicham was een goede rij-instructeur en bleef rustig al ging er wat fout, dan deden we het gewoon opnieuw. Rijschool Simia is dus een voordelige en goede rijschool! een aanrader! Bedankt "
Altijd geslaagd Stephan Rijschool Simia
Stephan uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Met 22 lessen in 1 keer geslaagd, dit dankzij Hicham zijn goede rijlessen. natuurlijk verschilt dit per persoon en daar houdt Hicham heel goed rekening mee in zijn uitleg. Rijschool Simia is een rijschool met oog voor de leerling, en niet naar de portemonnee! heb heel veel plezier gehad, en had altijd weer zin om te rijlessen. Ik kan iedereen Rijschool Simia aanraden! bedankt Hicham! "
Altijd geslaagd Sascha Rijschool Simia
Sascha uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Goede rijschool met betrouwbare, gezellige instructeur! De uurtarieven zijn goedkoper dam de rest! Een aanrader!"
Altijd geslaagd Eline Rijschool Simia
Eline uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Gouda"
Altijd geslaagd Joeri Rijschool Simia
Joeri uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Gouda"
Altijd geslaagd Thomas Rijschool Simia
Thomas uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Gouda"
Altijd geslaagd Suzanne Rijschool Simia
Suzanne uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Gouda"
Altijd geslaagd Joran Rijschool Simia
Joran uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Net in één keer geslaagd voor praktijkexamen met behulp van rijschool Simia begeleiding. Simia stelt kwaliteit voorop en zorgt ervoor dat je pas je praktijkexamen aflegt als hij denkt dat je hier toe in staat bent. Dit heeft mij erg geholpen omdat ik op mijn vorige rijschool nog behoorlijk onzeker aan mijn lot werd overgelaten. Ook liet Hicham de lessen gemakkelijk langer doorgaan wanneer dat nodig is, wat er voor zorgt dat je meer lestijd krijgt dan het uur waar je voor betaalt. Kortom, deze rijschool is goed aan te raden."
Altijd geslaagd Rolf Rijschool Simia
Rolf uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Gisteren in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Je krijgt een rustige en geduldige instructeur die weet waar hij het over heeft en ervoor zorgt dat je goed voorbereid bent voor je praktijkexamen. Daarnaast was de sfeer in de auto altijd erg goed. Je krijgt professionele begeleiding voor een goede prijs en ik zou rijschool Simia daarom ook zeker aanbevelen. "
Altijd geslaagd Samira Rijschool Simia
Samira uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Hicham bedankt voor de fijne lessen. Heb met plezier uitgekeken naar de volgende les. Je hebt ontzettend veel geduld en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Door je fijne aanpak ben ik in één keer geslaagd. Ik zou rijschool Simia zeker aanraden!!! "
Altijd geslaagd Sanne Rijschool Simia
Sanne uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"De lessen zijn altijd heel leerzaam en gezellig. Er wordt veel tijd besteed aan je zelfvertrouwen onder het rijden en je rij kunsten natuurlijk! Ik heb bij hicham met veel plezier ge lest en had altijd zin in de lessen. Met veel geduld en hulp heb ik mijn praktijk in 1 keer gehaald! Superbedankt voor de top lessen!"
Altijd geslaagd Merel Rijschool Simia
Merel uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"In één keer geslaagd voor mijn examen! In eerste instantie rijschool Simia gekozen vanwege de lage prijzen en gunstige pakketten, maar bij rijschool Simia gaat het niet om het geld, maar om de kwaliteit. Hicham is erg toegewijd en doet er alles aan om je zo goed voorbereid mogelijk je examen te laten doen en de weg op te gaan! Een hele goede ervaring en ik zal deze rijschool zeker aanraden. Heel erg bedankt voor de lessen (en de gezelligheid)!"
Altijd geslaagd Melanie Rijschool Simia
Melanie uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Ik heb een hele plezierige ervaring met deze rijschool, Hicham geeft goed les, heeft veel geduld en is erg betrokken, ik zou hem bij iedereen aanraden. Hicham nogmaals bedankt! "
Altijd geslaagd Niels Rijschool Simia
Niels uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Vandaag ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijexamen, dankzij rijschool Simia. Met veel geduld en scherpte heeft hij mij gedurende een aantal maanden les gegeven, en met een succesvol eindresultaat! Het is makkelijk lessen in te plannen en de aanpak is heel persoonlijk en informeel wat het traject tot een prettige ervaring heeft gemaakt. Bedankt Simia! "
Altijd geslaagd Nikkie Rijschool Simia
Nikkie uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Ik ben zeer tevreden met mijn keuze voor rijschool Simia. Het is een professionele rijschool die goede kwaliteit levert. Hicham was een gezellig instructeur die de tijd nam om iets goed uit te leggen. Wanneer je iets verkeerd doet en gestrest raakt wordt je gerust gesteld en oefen je gewoon nog een keer tot het wel helemaal goed gaat! Al met al zeker een aanrader, bedankt Hicham"
Altijd geslaagd Noud Rijschool Simia
Noud uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Net geslaagd! Hicham bedankt voor al je goede lessen. Ik zou hem zeker aanraden, hij is enthousiast over zijn vak en legt goed uit. Bovendien is hij relaxt met afspraken maken. Ik heb altijd naar de volgende rijles uitgekeken."
Altijd geslaagd Pim Rijschool Simia
Pim uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Van de week geslaagd for mijn rijbewijs, mede dankzij de geweldige persoonlijke aanpak van Hicham. Hij heeft erg veel geduld en is een goede leraar. ik zou hem zeker aanraden."
Altijd geslaagd Yassine Rijschool Simia
Yassine uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Ik ben eergisteren geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik had eerst gelest bij een andere rijschool maar omdat zij verhuisde naar het buitenland ging ik bij Hicham verder. Hij is een goede leraar, hij past zich goed aan aan wat de leerling nodig heeft in de rijlessen en kan dingen erg goed uitleggen. Rijles bij rijschool Simia is zeker een aanrader. "
Altijd geslaagd Fatima Rijschool Simia
Fatima uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Bedankt rijschool Simia ! Ik ben heel erg blij dat ik mijn rijbewijs heb !! Ik heb altijd goeienlessen gehad van Hicham Dus als je wit slagen voor je rijbenwijs dan ben je hier op het goede adres ! "
Altijd geslaagd Amanda Rijschool Simia
Amanda uit Gouda
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)
"Ik ben eergisteren geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik had eerst gelest bij een andere rijschool maar omdat zij verhuisde naar het buitenland ging ik bij Hicham verder. Hij is een goede leraar, hij past zich goed aan aan wat de leerling nodig heeft in de rijlessen en kan dingen erg goed uitleggen. Rijles bij rijschool Simia is zeker een aanrader."
Altijd geslaagd Iris Rijschool Simia
Iris uit Gouda
⭐⭐⭐⭐ (4/5)
"Lessen zijn heel goed en duidelijk, met veel geduld word alles uitgelegd. Ik kreeg steeds meer vertrouwen in het het rijden. En heb veel geleerd , veel goede tips en adviezen."
🥰

Super voordelig

Voordeligste van Gouda en omgeving!
🚘

Direct starten

Vandaag aanmelden, morgen al rijden.
🥳

Hoge slagingspercentage

90% van onze leerlingen slaagt in 1x!

Probeer een gratis proefles 🎁

Gratis proefles van 60 minuten.
Je gratis proefles is een volwaardige rijles van 1 uur. Die is geheel gratis!

Geen les te veel
Bij een proefles bekijkt de instructeur jouw rijvaardigheid en aanleg. Daarna krijg je een volwaardige evaluatie zodat jij direct weet waar je aan toe bent. Heb je eerder les gehad? Dan gaan wij verder waar je gebleven bent.

Geen verplichtingen
Na de gratis proefles bepaal je zelf of je een rijlespakket afneemt. Je hoeft dus niet door te gaan na een proefles.Rijschool Simia - Rijschool in Gouda en Boskoop omgeving